Forskning, folkbildning och biljard

En ny termin är igång och det verkar som att den kommer att kunna äga rum i fysiska rum. I höst har jag förmånen att arbeta med gestaltning och konstnärliga processer igen. Jag ska bland annat bidra till Tove Dahlbergs forskningsprojekt ”Släpp sångarna loss” vid Stockholms Konstnärliga Högskola och jag ska undervisa i dramaturgi vid Serietecknarutbildningen i Skarpnäck. Det finns rum för fler uppdrag och projekt under senare delen av hösten. Jag ser fram emot vad det kan komma att bli!

En av de sista dagarna innan jag gick på sommarferie blev jag intervjuad av Katarina Pietrzak i podden Livslångt. Nu har avsnittet har släppts. Rubriken blev ”Folkbildning och biljard”. Kanske kommer jag att lyssna på mig själv om några veckor, när jag är djupt inne i höstterminens metaforiska biljardspelande. Då har jag säkerligen rört mig och vill säga emot eller nyansera det hon Gunilla i podden påstår. Så brukar det bli.
Livslångt är hur som helst en fin podd om du är intresserad av lärande! Jag brukar lyssna på den medan jag promenerar genom skogen och över fältet till och från min arbetsplats i Skarpnäck.

 

 

0 Response to “Forskning, folkbildning och biljard”


Comments are currently closed.