Vårens uppdrag!

Ett nytt år och snart en ny vår. Jag kommer att fortsätta undervisa på deltid som folkhögskollärare på teaterlinjen vid Bromma folkhögskola och på fritidsledarutbildningen vid Skarpnäcks folkhögskola. Jag kommer under året göra några olika uppdrag för RFSU och jag har ett pågående samarbete med Pernilla Glaser och hennes företag Boiler – just nu skriver vi på en rapport om volontärskap på uppdrag av Samhällskontraktet och senare i vår har vi fått förtroendet att processleda inom några olika civilsamhällesorganisationer.

Jag är glad att våren också kommer innehålla mer av text och skrivande, i ett uppdrag jag fått som sakkunnig biträdande redaktör för en kommande bok om scenkonst. Mer om den och om bokens författare senare när det närmar sig utgivning.

Utöver detta har jag utrymme för fler uppdrag – välkommen att höra av dig!

0 Response to “Vårens uppdrag!”


Comments are currently closed.